Vacature HBO stage

HBO stage

Wij hebben mogelijkheden voor een stage voor een HBO student in het derde of vierde jaar, die zich bezig wil houden met een opdracht op het gebied van Administratieve Organisatie & Interne Controle.

Ons bedrijf

Quality Pastries is in Nederland een bekende producent van koelvers en vriesvers gebak. Quality Pastries is onderdeel van Mademoiselle Desserts, een grote naam in de Europese markt. Als specialist in ‘korst, soes en kapsel’ voorzien wij  retail, foodservice, homeservice en business-to-brands in de behoefte aan kwalitatief onderscheidend gebak. De focus ligt op het produceren van een innovatief en breed assortiment.

De stage

Belangrijkste aandachtspunten:

  • Analyse van werkelijke productieresultaten ten opzichte van de kostprijs, met nadruk op grondstoffen, arbeid en output
  • Aan de hand van deze analyse advies geven over de correctie van de gevonden afwijkingen
  • Start implementatie van correctie van deze afwijkingen
  • Voorstel over aanpassingen van de administratieve organisatie en systemen in het kader van de AO&IC, waarbij het doel is het verkorten van de regelkring in tijd en deze naar de werkvloer brengen met kort cyclische bijsturing.

Past deze opdracht bij jouw opleiding? Lijkt het je een uitdaging om ook de praktijk te ervaren binnen een dynamische industriële bakkerij? Neem direct contact op met Anne-Marie Hartman, Plant Manager, op telefoon 0495-547 073 of  06-15 49 73 18. Je kunt ook mailen naar: personeelszaken@qpastries.com.