Quality Pastries wordt onderdeel Mademoiselle Desserts groep

Berichtgeving

5 Oktober 2016

Quality Pastries wordt onderdeel Mademoiselle Desserts groep

Met groot genoegen brengen wij u op de hoogte dat Quality Pastries per 1 oktober 2016 onderdeel is geworden van de bekende Franse en Britse patisserie- en gebaksproducent Mademoiselle Desserts. Beide bedrijven zijn gericht op klanttevredenheid, kwaliteit en innovatie en zijn actief in de internationale Retail- en Foodservice markten voor premium bevroren gebak en taarten.

Hans van Eerd, Managing Director van Quality Pastries:

“Groei is essentieel voor de continuïteit van de activiteiten van Quality Pastries. Om onze ambitieuze doelstellingen te kunnen realiseren in de vorm van onder andere verdere internationalisering hebben we na een gedegen besluitvormingsproces besloten aansluiting te zoeken bij een partij die deze doelen in het juiste tempo kan helpen realiseren. In Mademoiselle Desserts hebben we deze partij gevonden: een internationale en kapitaalkrachtige organisatie met een fantastisch en complementair assortiment. Onze huidige activiteiten zullen vanuit Weert worden voortgezet. De winst zit voornamelijk in het versnellen van het groeitempo door gebruik te maken van de resources van Mademoiselle Desserts en het benutten van elkaars netwerken. Dit is dan ook een stap vooruit waar we erg trots op zijn.”.

Didier Boudy, CEO van Mademoiselle Desserts:

“Quality Pastries is een perfecte aanvulling voor onze groep. Haar producten en klanten, maar vooral de grote inzet op kwaliteit op alle niveaus, passen uitstekend in onze strategie. Met name de sterke knowhow en expertise op het gebied van tompouces evenals de sterke basis van internationale klanten, vormden de belangrijkste redenen voor ons besluit om Quality Pastries toe te voegen aan de Mademoiselle Desserts groep. Quality Pastries zal vanuit Weert als een zelfstandig bedrijf blijven opereren, terwijl we door gebruik te maken van de middelen in de groep, synergie zullen creëren. Met ingang van heden, zal Hans van Eerd, voormalig Algemeen Directeur zijn rol overdragen gedurende een overgangsperiode tot eind 2016. Jan Martin Ridder – de commercieel directeur van Quality Pastries gedurende de afgelopen zes jaar – is per 1 oktober de nieuwe Managing Director van Quality Pastries.”.

Voor nadere informatie kunt u altijd bij ons terecht.

Met vriendelijke groet,

 

Jan Martin Ridder                                             

Managing Director Quality Pastries                                        

Tel : + 31 495 547073                                                                 

j.ridder@qpastries.com                                                             

www.quality-pastries.nl    

Barbara Bosquette         

Group ESG en Communicatie   

Tel : + 33 6 85 26 37 99         

b.bosquette@mdesserts.com       

www.mademoiselledesserts.com