Quality Pastries heet niet voor niets Quality Pastries. Kwaliteit zit namelijk in onze genen en bij Quality Pastries wordt iedere medewerker daarbij betrokken. Ons kwaliteitssysteem is doorgevoerd op alle afdelingen, van de ontvangst van onze grondstoffen tot de expeditie waar de eindproducten uitgeleverd worden. Door middel van integrale kwaliteitszorg staat Quality Pastries garant voor producten van topkwaliteit.

Er wordt bij ons alleen gewerkt met kwalitatief hoogwaardige grondstoffen die afgenomen worden van zorgvuldig geselecteerde leveranciers. In de bakkerij gelden strenge eisen ten aanzien van persoonlijke hygiëne en voedselveiligheid. Tijdens het volledig geautomatiseerde productieproces wordt de kwaliteit van de producten en het productieproces continu bewaakt door ervaren productiemedewerkers.

Onze kwaliteitsafdeling zorgt ervoor dat Quality Pastries aan alle wetgevingen en kwaliteitseisen voldoet en is tevens verantwoordelijk voor een extra eindcontrole van de producten. Daarbij worden de eindproducten op diverse kwaliteitsaspecten gecontroleerd alvorens deze aan onze klant worden uitgeleverd.

kwaliteitafd