HR adviseur (36 uur)

HR adviseur

We zijn op zoek naar een pragmatische HR adviseur die ondersteunt bij de verdere ontwikkeling van ons bedrijf. Heb jij energie en ambitie? Kom jij onze leidinggevenden en medewerkers adviseren, begeleiden, informeren en ondersteunen op het gebied van het personeelsbeleid en de arbeidsvoorwaarden? Reageer dan op deze uitdagende functie.

Ons bedrijf

Quality Pastries is in Nederland een bekende producent van koelvers en vriesvers gebak. Quality Pastries is onderdeel van Mademoiselle Desserts, een grote naam in de Europese markt. Als specialist in ‘korst, soes en kapsel’ voorzien wij  retail, foodservice, homeservice en business-to-brands in de behoefte aan kwalitatief onderscheidend gebak. De focus ligt op het produceren van een innovatief en breed assortiment.

Bij Quality Pastries werken + 60 medewerkers in vaste dienst. Daarnaast is er via Randstad in-house een flexpool met een wisselend aantal flexibele collega’s.

Functie

Als HR adviseur bij Quality Pastries / Mademoiselle Desserts ben je geïnteresseerd in alles wat er binnen de organisatie gebeurt. Je weet wat er speelt en geeft pro-actief advies.

Jouw activiteiten omvatten werving en selectie, introductie, ARBO-zaken en verzuim, personeelsadministratie, opleidingen, functioneren en loopbaanontwikkeling en medezeggenschap. Het is jouw verantwoordelijkheid om wijzigingen in wet- en regelgeving en andere relevante externe ontwikkelingen te signaleren. Ook doe je voorstellen voor nieuw beleid en verbeteracties.

Je houdt diverse systemen, regelingen en procedures up-to-date en werkt daarin samen met de salarisadministrateur. Je hebt een signalerende rol richting je collega’s, bijvoorbeeld als het gaat om verzuim.

Je vindt het leuk om zaken te organiseren en te regelen, zoals opleidingen, personeelsbijeenkomsten en wervingscampagnes. Je levert een bijdrage aan de interne communicatie met een nieuwsbrief en berichten voor het TV-nieuws.

Voor het MT ben je een belangrijke sparringpartner, steun en toeverlaat. Nog niet alle taken liggen vast, dus er is voldoende ruimte om je te ontwikkelen.

De ideale kandidaat

  • Heeft een afgeronde relevante HBO opleiding
  • Kan parate HR-kennis vertalen naar praktische adviezen en deze succesvol implementeren binnen de organisatie
  • Heeft actuele kennis van arbeidsrecht
  • Heeft uitstekende communicatie vaardigheden
  • Kan snel en nauwkeurig werken en bewaakt de voortgang van afspraken
  • Heeft een voorkeur voor het werken in een productieomgeving

Solliciteren

Voldoe je aan het profiel dat we zoeken? Stuur je cv naar info@qpastries.com. Wil je eerst meer informatie of weten of jouw profiel aansluit? Neem contact op met Charlotte Dunlop, HR manager, op 0495-547073. We kijken uit naar jouw reactie.